VSR Leidingrenovatie staat voor kwaliteit

VSR Leidingrenovatie streeft altijd naar de hoogste kwaliteit, service en efficiëntie. Onze vakmensen zijn experts op het gebied van relinen, rioolrenovatie en leidingrenovatie. Wij zorgen ervoor dat uw riool, standleiding, ventilatiekanaal en rookkanaal (weer) in optimale conditie verkeren.

Kwaliteit

Kiest u voor VSR Leidingrenovatie, dan kunt u vertrouwen op een lucht- en waterdicht leidingsysteem. Wij werken volgens een kwaliteitsprocedure, norm. Het gehele renovatieproces wordt op diverse aspecten geborgd middels een vast stappenplan. De bepalende waarden worden geregistreerd, zoals: type en hoeveelheid hars, type liner, lengte en dikte van de liner. Uiteraard hoort ook een na-inspectie met rapportage tot onze vaste werkwijze.

Kwaliteitsbewaking

VSR Leidingrenovatie investeert continu in kwaliteit. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers werken met uiterst modern materieel. Binnen ons full service concept krijgt ieder probleem de aandacht die noodzakelijk is om het beste eindresultaat te realiseren. En mocht er toch een acuut probleem ontstaan, dan staat onze 24-uurs calamiteitendienst paraat.

Meer informatie VSR Leidingrenovatie

Wilt u meer weten over de kwaliteitsbewaking door VSR Leidingrenovatie, ons full service concept of onze werkwijze volgens de kwaliteitsnorm BRL 5216?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk