Relinen standleiding

Lekkende of kapotte standleidingen zijn vaak moeilijk te repareren. Relinen is dan de oplossing. Kiest u voor het relinen van de standleiding door VSR Leidingrenovatie, dan bent u zonder hak- en breekwerk verzekerd van een waterdichte oplossing.

Relinen standleiding: geen hak- en breekwerk

Juist omdat een standleiding verticaal, van boven naar beneden door uw woning of een gebouw loopt, is relinen de goedkoopste en best passende oplossing. Bochten, expansiestukken, diametersprongen, aansluitingen en verschillende buismaterialen zijn geen probleem voor onze linermethode. De kunststof binnenvoering is naadloos en past zich aan het basismateriaal aan.
Indien nodig, kan VSR Leidingrenovatie uiteraard ook de aansluitingen op de standleiding relinen.

Relinen standleiding door VSR Leidingrenovatie

VSR Leidingrenovatie ontzorgt u gedurende het hele proces. Onze innovatieve linertechniek werkt zeer schoon. De overlast voor bewoners en betrokken is minimaal. Het relinen van een standleiding duurt 1-2 dagen. Onze vakmensen werken zeer secuur en kunnen eventuele vragen duidelijk beantwoorden. Bovendien werken wij volgens de kwaliteitsrichtlijn BRL 5216. Zo kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat vele malen goedkoper is dan traditioneel vervangen.

Meer informatie over relinen standleiding

Heeft u last van lekkages, overstromingen of vervelende geuren? Dan is relinen door VSR Leidingrenovatie de oplossing. Ook als u twijfelt over de staat van uw standleiding, kunnen wij deze onderzoeken. U ontvangt een plan van aanpak met een prioritering en bijbehorende planning. Wilt u meer weten over relinen van de standleiding of heeft u een vraag over VSR Leidingrenovatie?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk