Relinen ventilatiekanaal

Relinen is een zeer geschikte techniek voor het luchtdicht maken van ventilatiekanalen. Ronde of vierkante shuntkanalen zijn gebouwd voor natuurlijke ventilatie. Op het moment dat men dit ventilatiekanaal wil gebruiken voor mechanische ventilatie, kan het met relinen luchtdicht worden gemaakt. Op deze manier is er geen ongewenst energieverlies. Voor het relinen van ventilatiekanalen in hoogbouw gebruikt VSR Leidingrenovatie speciale zelfdovende hars.

Relinen ventilatiekanaal door VSR Leidingrenovatie

Na verloop van tijd kan de luchtdichtheid van een ventilatiekanaal verminderen. Het resultaat is een onaangename lucht in de woning. VSR Leidingrenovatie maakt door relinen het ventilatiekanaal weer luchtdicht. Ook asbest ventilatiekanalen die u niet zelf mag schoonmaken (asbest besluit), kunnen wij door relinen renoveren. Na het relinen mag u het asbest ventilatiekanaal wel zelf schoonhouden.

Meer informatie over relinen ventilatiekanaal

Heeft u vragen over het relinen van een ventilatiekanaal? Wilt u een shuntkanaal gaan gebruiken voor mechanische ventilatie? Of heeft u problemen met een (asbest) ventilatiekanaal?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk