Renovatie rookkanaal

Is uw rookkanaal aan renovatie toe? Ziet u corrosie- of roestplekken op de leidingen van uw rookgasafvoer? Twijfelt u over de staat van uw leidingen? Kapotte of oude rookkanalen kunnen in combinatie met een slechte verbranding in de CV-ketel voor koolmonoxidevergiftiging zorgen. VSR Leidingrenovatie brengt de staat van uw leiding in kaart. Wij renoveren uw rookkanaal door relinen, zonder hak- of breekwerk. Voor het renoveren van aluminium of gegalvaniseerde leidingen van rookkanalen gebruiken wij een binnenvoering en hars die tegen zeer hoge temperaturen en zuren bestand zijn.

Renovatie rookkanaal door VSR Leidingrenovatie

VSR Leidingrenovatie inspecteert en beoordeelt het rookkanaal met een beweegbare camerakop. We speuren naar scheurtjes of andere problemen. Als het rookkanaal niet luchtdicht is, kunnen we dit door relinen herstellen, zonder hak- of breekwerk. Aanbrengen van de liner gebeurt vanuit de woning of schoorsteen. Deze schone techniek veroorzaakt zeer weinig overlast. Afhankelijk van de situatie is de liner is in 1-2 dagen aangebracht.

Meer informatie over renovatie rookkanaal

VSR Leidingrenovatie begeleidt het hele project van renovatie van uw rookkanaal. Wij zijn 24 uur bereikbaar en werken in heel Nederland. Wilt u meer informatie over het renoveren van uw rookkanaal of heeft u een vraag over relinen door VSR Leidingrenovatie?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk