Rioolrenovatie

Is uw riool kapot? Heeft u last van optrekkend vocht, lekkages of overstromingen vanuit uw standleiding? Is uw inpandige hemelwaterafvoer lek? Kortom; is rioolrenovatie noodzakelijk? Het is bekend dat veel mensen zo lang mogelijk wachten met renoveren van het riool. Zij zien op tegen het hak- en breekwerk, de hoge kosten en het ongemak. VSR Leidingrenovatie renoveert uw riool met de innovatieve linertechniek. Voor woonhuizen geldt dat we uw riool renoveren binnen 1 dag, zonder hak- of breekwerk en goedkoper dan traditioneel vervangen.

Renoveren van uw riool

Relinen is een genormaliseerde methode voor rioolrenovatie. VSR Leidingrenovatie heeft het relinen de afgelopen jaren steeds verder verfijnd. Rioolrenovatie door relinen is ons specialisme. Afhankelijk van de staat van uw riool, renoveren wij volledig door middel van relinen, spraytechniek of kiezen we voor een combinatie van de linertechniek met (deels) vervanging van uw riool. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor rioolrenovatie.

Rioolrenovatie van VSR Leidingrenovatie

VSR Leidingrenovatie werkt aan rioolrenovatie voor grote en kleine projecten. Voor woonhuizen geldt dat rioolrenovatie door het aanbrengen van een liner binnen 1 dag klaar is. Voor flats, wooncomplexen en (kantoor) hoogbouw beperken we de overlast voor gebruikers en bewoners tot een minimum. Binnen 2 dagen is de riolering gerenoveerd.

Meer informatie over rioolrenovatie

Kies voor de zekerheid van een lucht- en waterdicht rioleringssysteem. VSR Leidingrenovatie ontzorgt u gedurende het hele project van rioolrenovatie. Wij zijn 24 uur bereikbaar voor calamiteiten. Wilt u meer weten over relinen, onze dienstverlening of heeft u andere vragen?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk