Lekkende riolering

Eindresultaat

U heeft last van optrekkend vocht in de muur, maar weet niet waar de lekkage vandaan komt? U heeft al verschillende keren geprobeerd om lekkages en overstromingen van uw riolering op te lossen? Een lekkende riolering kan voor veel problemen zorgen. VSR Leidingrenovatie repareert en renoveert uw lekkende riolering snel, vakkundig en zonder hak- en breekwerk.

Problemen met lekkende riolering oplossen

Relinen is een genormaliseerde methode voor rioolrenovatie. VSR Leidingrenovatie heeft het relinen de afgelopen jaren steeds verder verfijnd. Rioolrenovatie door relinen is ons specialisme. Afhankelijk van de staat van uw riool, renoveren wij volledig door middel van relinen of kiezen we voor een combinatie van de linertechniek met (deels) vervanging van uw riool. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor rioolrenovatie.

VSR Leidingrenovatie repareert lekkende riolering

VSR Leidingrenovatie repareert uw lekkende riolering door het aanbrengen van een liner. Deze innovatieve techniek is snel, veroorzaakt weinig overlast en is goedkoper dan traditioneel vervangen van uw lekkende riolering:

  • De liner wordt verlijmd met de bestaande buiswand
  • Bochten van 90 graden, diametersprongen en kleine diameters zijn geen probleem
  • Relinen kan in woningen (1 dag), flats, complexen en kantoren (2 dagen) worden toegepast

Meer informatie

Heeft u problemen met een lekkende riolering of vragen over het vervangen van uw riolering? Wilt u meer weten over de unieke mogelijkheden van relinen door VSR Leidingrenovatie?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk