Lekkende standleiding

Het verwijderen en vervangen van een lekkende standleiding volgens de traditionele methode veroorzaakt veel overlast en hoge kosten. VSR Leidingrenovatie is gespecialiseerd in rioolrenovatie door relinen. Hierdoor wordt een kunststof binnenvoering verlijmd met de lekkende of kapotte standleiding. Bochten, diametersprongen en aansluitingen (T-stukken) worden probleemloos mee gerenoveerd zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. De overlast is daardoor minimaal en de kosten blijven laag.

VSR Leidingrenovatie repareert lekkende standleiding

VSR Leidingrenovatie lost problemen met lekkende standleidingen op. Relinen is een genormaliseerde methode voor renovatie van standleidingen. Het relinen van expansiestukken in uw standleiding veroorzaakt geen enkel probleem. De kunststof binnenvoering is naadloos en heeft horizontale en verticale flexibiliteit. De hars is een thermoplast en blijft meewerken met de invloed die kou en warmte op de woning of het gebouw hebben.

Meer informatie

VSR Leidingrenovatie repareert lekkende standleidingen voor grote en kleine projecten. Heeft u problemen met een lekkende standleiding of wilt u meer weten over rioolrenovatie door relinen?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk