Riolering vervangen

Is het noodzakelijk om uw riolering (deels) te vervangen? Ziet u op tegen het hak- en breekwerk, de overlast en de hoge kosten voor herstel? Kies voor de innovatieve linertechniek van VSR Leidingrenovatie. Door het aanbrengen van een liner kunnen wij uw riool snel, schoon en zonder hak- en breekwerk renoveren.

Riolering vervangen door VSR Leidingrenovatie

VSR Leidingrenovatie is ontstaan uit een loodgietersbedrijf. Relinen van riolering is onze specialisatie. Grote voordeel is dat we door onze jarenlange kennis en ervaring altijd kunnen kiezen voor de beste oplossing. Of dat nu mogelijk is door volledig relinen van uw riolering, of dat er toch een combinatie van nieuwe en oude technieken noodzakelijk is. U kunt vertrouwen op een goede oplossing van de problemen met uw riolering.

Vervangen van uw riolering

Voor een lucht- en waterdichte vervanging van uw riolering is in de praktijk bewezen dat relinen de beste, snelste én goedkoopste oplossing is.

  • Relinen kan worden toegepast op buizen met een diameter van 50-250mm en in overleg ook op grotere (tot 500mm) en kleinere leidingen of buizen (32 of 40mm).
  • De techniek werkt voor horizontale en verticale rioleringsleidingen en aansluitingen (T-stukken). Materiaalsoorten zoals PVC, gietijzer, staal, gres, beton en zelfs asbest zijn geen probleem.
  • Van kleine, individuele leidingrenovaties, tot projectmatige rioolrenovatie van hoogbouw: VSR Leidingrenovatie is snel ter plaatse om uw rioleringsproblemen op te lossen.

Meer informatie over riolering vervangen

Heeft u vragen over het vervangen van uw riolering? Wilt u meer weten over de unieke mogelijkheden van relinen door VSR Leidingrenovatie?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk