Standleiding vervangen

Herkent u dit? Na het douchen is het plafond in de gang of bij de benedenburen nat. Of als u het toilet doorspoelt, lekt er vervuild water door de muur naar beneden. Na enig speurwerk komt u er achter dat de standleiding kapot is. Maar een standleiding vervangen? Dat betekent grof hak- en breekwerk én hoge kosten. VSR Leidingrenovatie renoveert uw standleiding door het aanbrengen van een liner aan de binnenzijde van uw oude standleiding.

Standleiding onderzoeken

Ziet u roestpuisten of corrosieplekken aan de buitenkant van uw standleiding? Ook als u twijfelt over de staat van uw standleiding, kunnen wij deze onderzoeken. Na een uitgebreid vooronderzoek door VSR Leidingrenovatie, ontvangt u een rapportage met beeldmateriaal. Daarnaast maken wij ook een plan van aanpak met een prioritering en bijbehorende planning.

Standleiding vervangen door VSR Leidingrenovatie

Relinen is uitermate geschikt als alternatief voor het vervangen van (verticale) standleidingen. Vooral standleidingen die niet gemakkelijk bereikbaar zijn, kunnen door relinen gerenoveerd worden. De kunststof binnenvoering (liner) sluit uw standleiding weer lucht- en waterdicht af. Ook aansluitingen kunnen wij probleemloos van binnenuit renoveren door een inlaatmanchet. Zonder hak- en breekwerk, zonder hoge kosten.

Meer informatie over vervangen van uw standleiding

VSR Leidingrenovatie ontzorgt u gedurende het hele project van rioolrenovatie. Wij zijn 24 uur bereikbaar voor calamiteiten en werken in heel Nederland. Wilt u meer informatie over het vervangen van uw standleiding of heeft u een vraag over relinen door VSR Leidingrenovatie?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk