Renoveren aansluitingen

Nadat de liner is aangebracht en alle aansluitingen zeer nauwkeurig zijn open gefreesd, kan VSR Leidingrenovatie ook de aansluitingen renoveren. Slechte aansluitingen worden voorzien van een inlaatmanchet. De inlaatmanchet wordt voor iedere aansluiting op maat gemaakt. Net als bij volledige leidingrenovatie, gebeurt ook het renoveren van de aansluitingen in bijna alle gevallen van boven naar beneden (hoogbouw) of vanuit de voorzijde naar de achterzijde (woningen). Renovatie van de aansluitingen gebeurt vanuit de binnenzijde van de leidingen.

Inlaatmanchetten

Renovatie van een aansluiting kan om een lokale zwakke plek in de leiding te renoveren of in combinatie met het relinen van de gehele leiding. In het laatste geval wordt het inlaatmanchet over de liner in de aansluiting aangebracht. Op deze manier ontstaat een waterdichte én luchtdichte overgang van de leiding naar de aansluiting.

Meer informatie over renoveren aansluitingen

Wilt u meer informatie over het renoveren van de aansluitingen? Of heeft u vragen over het aanbrengen van inlaatmanchetten?

Neem direct contact op

Neem contact op

Tel: 0165 - 393 260

Offerte particulier Offerte zakelijk